Complete the given questionnaire which offers a series of qu

Complete the given questionnaire, which offers a series of questions that will enhance your expertise in leading effective organizational transformation. The questionarre is as flollows below.

1. What change frameworks are you familiar with or have you used?

2. What other change process models are you familiar with or have you used?

3. What aspects of each of these frameworks and/or process models fall under each of the three stages of the Fullstream Transformation Model?

a. Upstream stage:

b. Midstream stage:

c. Downstream stage:

4. Do aspects of any of these frameworks/process models address issues not within the three stages of change? If so, what are they?

5. For each of the preceding frameworks/process models, which focus your attention on building a change strategy for the overall transformation?

6. Which support the design and implementation of the content of the transformation?

7. Which address the deeper human dynamics of turning resistance into commitment?

8. Which adequately address cultural transformation as part of the organization’s transformation?

9. Which adequately address mindset change?

10. Of the change process models you listed, how would you compare their guidance against the nine phases and all of the activities of the Change Leader’s Roadmap? Check the activities within each phase that you feel are adequately covered in the models you currently use:

PHASE I: PREPARE TO LEAD THE CHANGE

Activity I.A Start-Up and Staff Change Effort

Activity I.B Create Case for Change and Determine Initial Desired Outcomes

Activity I.C Assess and Build Organization’s Readiness and Capacity

Activity I.D Build Leaders’ Capacity to Lead the Change

Activity I.E Clarify Overall Change Strategy

Activity I.F Build Infrastructure and Conditions to Support Change Effort

PHASE II: CREATE ORGANIZATIONAL VISION, COMMITMENT, AND CAPACITY

Activity II.A Build Organizational Understanding of Case for Change, Vision, and Change Strategy

Activity II.B Increase Organization’s Capability to Change

PHASE III: ASSESS THE SITUATIONTO DETERMINE DESIGN REQUIREMENTS

Activity III.A Assess the Situation to Determine Design Requirement

PHASE IV: DESIGN THE DESIRED STATE

Activity IV:A Design Desired State

MG4650: Week 4 Manage to Lead Change Essay 4.1 Questionnaire

2

PHASE V: ANALYZE THE IMPACT

Activity V:A Analyze Impacts of the Desired State

PHASE VI: PLAN AND ORGANIZE FOR IMPLEMENTATION

Activity VI:A Develop Implementation Master Plan

Activity VI:B Prepare Organization to Support Implementation

PHASE VII: IMPLEMENT THE CHANGE

Activity VII:A Implement the Change

PHASE VIII: CELEBRATE AND INTEGRATE THE NEW STATE

Activity VIII:A Celebrate Achievement of Desired State

Activity VIII:B Support Integration and Mastery of New State

PHASE IX: LEARN AND COURSE-CORRECT

Activity IX:A Build a System to Continuously Improve New State

Activity IX:B Learn from Your Change Process and Establish Best Practices

Activity IX:C Dismantle Temporary Change Infrastructure

11. For this question, set aside your attention to any change framework or change process model, including the CLR. What does your professional experience say about what is needed to lead the process of transformation successfully in real time? What guidance is essential?

12. What do you need to add, modify, or delete from your current way of guiding transformation?

Source: Anderson, D., & Anderson, L. (2010). Beyond change management: How to achieve breakthrough results through conscious change leadership(2nd ed.). Hoboken, NJ: John Wiley.

Solution

1. What change frameworks are you familiar with or have you used?

Ans- the change that I have seen in my workplace is related to the information exchange which is made more frequent now.

2. What other change process models are you familiar with or have you used?

Ans- Change process more that I am familiar with is transformation model.

3. What aspects of each of these frameworks and/or process models fall under each of the three stages of the Fullstream Transformation Model?

a. Upstream stage: its for full change

b. Midstream stage: for the change in middle level of hierchy

c. Downstream stage: for change that flow to the bottom of the pyramid.

4. Do aspects of any of these frameworks/process models address issues not within the three stages of change? If so, what are they?

Ans- No

5. For each of the preceding frameworks/process models, which focus your attention on building a change strategy for the overall transformation?

Answer: Down stream stage.

6. Which support the design and implementation of the content of the transformation?

Ans- the design and implementation is supported by downstream stage.

7. Which address the deeper human dynamics of turning resistance into commitment?

Ans- upstream

8. Which adequately address cultural transformation as part of the organization’s transformation?

Ans- the culture of organization

9. Which adequately address mindset change?

Ans- the people.

10. Of the change process models you listed, how would you compare their guidance against the nine phases and all of the activities of the Change Leader’s Roadmap? Check the activities within each phase that you feel are adequately covered in the models you currently use:

Ans- the best part for these phases is that all are fit ot implement as the issues are mostly related to the proper implementation of the change phases.

Complete the given questionnaire, which offers a series of questions that will enhance your expertise in leading effective organizational transformation. The qu
Complete the given questionnaire, which offers a series of questions that will enhance your expertise in leading effective organizational transformation. The qu
Complete the given questionnaire, which offers a series of questions that will enhance your expertise in leading effective organizational transformation. The qu

Get Help Now

Submit a Take Down Notice

Tutor
Tutor: Dr Jack
Most rated tutor on our site