QUESTION 1 An is an object that can store a group of values

QUESTION 1

An _ is an object that can store a group of values.

10 points   

QUESTION 2

The first subscript in an array is numeric value _.

0

1

10 points   

QUESTION 3

You have the following array structure, and you attempt to access subscript 10. What happens?

int [] theArray = new int[5];

Random gibberish will appear on the output

Java throws an exception due to the Array Bounds

Java displays whatever is in memory at position 10

Java resizes the array to 10.

10 points   

QUESTION 4

All Java arrays have a _ property. This holds the number of elements in the array.

10 points   

QUESTION 5

Java allows you to use an integer variable to specify an array\'s size declaration.

True

False

10 points   

QUESTION 6

To copy the contents of Array1 to Array2, the programmer must_.

create a new array and use the Array.Copy method.

assign Array2 to Array1 like this Array2 = Array1.

create an entire new array and manually reassign the contens

copy each value in Array1 into Array1, preferably using a for loop

10 points   

QUESTION 7

When you pass an array into a method, a(n) _  the array is passed into the method.

a new version of

address reference to

actual values of

copy of

10 points   

QUESTION 8

This is valid, working Java code.

String[] names = {\"Kate\", \"Leonardo\", \"Denzell\", \"Michelle\"};

String[] moreNames = {\"Kate\", \"Leonardo\", \"Denzell\", \"Michelle\"}

if(names == moreNames){

System.out.println(\"Arrays are the same\");

}

True

False

10 points   

QUESTION 9

To find the largest value in an array requires using a(n) _ statement within the for loop.

while

do

if

switch

10 points   

QUESTION 10

You wish this method to return an integer array. Fill in the missing punctuation.

public static int_ theMethod(){

int theArray[] = {1, 2, 3, 4, 5};

return theArray;

}

10 points   

QUESTION 11

You cannot create an array of a class that you build.

True

False

10 points   

0

1

Solution

Question 1:

Answer:array

Question 2:

Answer:0

Question 3:

Answer:Java throws an exception due to the Array Bounds

Question 4:

Answer:length

Question 5:

Answer:True

Question 6:

Answer:copy each value in Array1 into Array1, preferably using a for loop

Question 7:

Answer:address reference to

Question 8:

Answer:True

Question 9:

Answer:if

Question 10:

Answer:public static int[] theMethod()

Question 11:

Answer: False. we can create an array of a class that we build.

QUESTION 1 An _ is an object that can store a group of values. 10 points QUESTION 2 The first subscript in an array is numeric value _. 0 1 10 points QUESTION 3
QUESTION 1 An _ is an object that can store a group of values. 10 points QUESTION 2 The first subscript in an array is numeric value _. 0 1 10 points QUESTION 3
QUESTION 1 An _ is an object that can store a group of values. 10 points QUESTION 2 The first subscript in an array is numeric value _. 0 1 10 points QUESTION 3

Get Help Now

Submit a Take Down Notice

Tutor
Tutor: Dr Jack
Most rated tutor on our site